DSC_0539-scaled پارس پرداز تولید کننده تجهیزات الکترونیکی سیستم کنترل اسپید ترونیک  سیستم های کنترل مارک سیکس مارک فایو mark5 mark6 mark v markvi markv mark viسیستم ESD به معنای دستگاه ایمنی اضطراری است که به وسیله فناوری الکترونیکی برای محافظت از تجهیزات صنعتی و ایمنی کارکنان استفاده می‌شود. در این سیستم، در صورت بروز خطایی در تجهیزات صنعتی، سیگنال ایمنی برای غیرفعال کردن تجهیزات صادر می‌شود تا از آسیب به تجهیزات اطمینان حاصل شود. علاوه بر این، این سیستم می‌تواند از دستگاه‌های ایمنی دیگر مانند دکمه اضطراری استفاده کند تا سطح ایمنی را افزایش دهد.نیروگاه پتروشیمی پالایشگاه دانش بنیان پارک فناوری

با ما در ارتباط باشد.

jلورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

تماس با ما

همایش توسعه‌ روابط باشرکت‌های دانش بنیان و فناور و فناورصبح امروزبا حضوربیش از۱۵۰شرکت دانش بنیان درسالن همایش‌های بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت آغاز به کار کرد. به گزارش روابط عمومی شرکت پتروشیمی بندرامام دراین همایش که با حضور بیش از یکصد و پنجاه شرکت دانش بنیان و فناوردرسالن همایش‌های بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت آغازبه کارکرد.

دکتر انصاری نیک مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام، مهندس ثقفی رئیس انجمن سازندگان صنعت نفت، دکتر سلطانی عضو هیات علمی دانشگاه، دکتر رشید قانعی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه‌ صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس و دستیار دکتر علی عسکری در توسعه صنایع دانش بنیان و پایین دستی و دکتر زهتابچیان کارآفرین و صادر کننده نمونه کشور به سخنرانی خواهند پرداخت.

در حاشیه این همایش نیز بیش از 70 شرکت در قالب نمایشگاه توانمندی شرکت‌های دانش بنیان و فناور به ارائه دستاوردهای خود پرداختند.

همایش دو روزه «توسعه‌ روابط با شرکت‌های دانش بنیان و فناور» با همت شرکت پتروشیمی بندرامام و با مشارکت سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس و پتروشیمی اروند و با هدف رفع مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی با تکیه بر توان شرکت‌های دانش بنیان و بی‌نیازی صنعت پتروشیمی از خارج از امروز تا ۱۵ آبانماه در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار خواهد داشت و قرار است چندین تفاهم‌نامه در حاشیه آن به مرحله انعقاد برسد.